OVER MDW ARCHITECTEN

ELK PROJECT BENADEREN WIJ OP EEN PERSOONLIJKE MANIER,
MET EEN CREATIEVE EN DUURZAME BLIK VOOR EEN EFFECTIEF RESULTAAT,
EEN VASTE KLANTENKRING, WELKE DE DESIGN STYLE WAARDEERT,
DIE TERUGKOMEN VOOR DE TOTAALVISIE.

Muriel de Wit 

is afgestudeerd aan de afdeling architectonische vormgeving Interieur architectuur van Academie Minerva te Groningen en is actief als zelfstandige BNI architecte!

Telefoon: +31(0)6 29431988
Mail: muriel@mdwarchitecten.nl

Lotte Hut 

is afgestudeerd aan de opleiding Ruimtelijk Vormgeving van het Cibap in Zwolle en is bedreven in driedimensionale tekenprogramma’s en het maken van interieur totaalvisies.

Telefoon: +31(0)6 53613628
Mail: lotte@mdwarchitecten.nl

Thirza van Rijn 

is afgestudeerd als interieurvormgever aan de opleiding Interieur, Design en architectuur van de Thomas More Hogeschool te Mechelen (BE) Hiervoor heeft ze de MBO opleiding ruimtelijke vormgeving op het Cibap in Zwolle afgerond. Ze is gedreven in zowel interieur- als architectonische vraagstukken en assisteert ons in het ontwerpteam.

Telefoon: +31(0)6 11660461
Mail: thirza@mdwarchitecten.nl

Skills 90%
Interieur 100%
Kleur en Materiaal 90%
Licht 70%
Bouwkundig 80%
Totaal visie 100%

WAT DOEN WE

WE BESCHIKKEN OVER UNIEKE
VAARDIGHEDEN EN MAKEN UITDAGENDE VOORSTELLEN. 
WE GELOVEN DAT CIRCULARITEIT IN ALLE PROJECTEN INGEPAST KAN WORDEN, PASSEND BIJ DE AMBITIES EN HET BUDGET VAN DE OPDRACHT.

De creatieve visie van MDW architecten wordt al in een vroeg stadium gevisualiseerd zodat de opdrachtgever een helder, optimaal beeld krijgt van het toekomstig resultaat. Gedurende dit intensieve proces worden alle ontwerpen tot in het kleinste detail uitgewerkt.

Zowel op creatief, technisch als organisatorisch niveau houden wij gedurende het gehele traject de touwtjes in handen. Voor de uitvoering maakt het bureau gebruik van een uitgebreid netwerk van vakmensen en specialisten. Uitgangspunt is dat alle elementen en betrokkenen perfect op elkaar zijn afgestemd.

Bij een totaalproject gaat het niet alleen om architectuur en meubilering. Om tot een zo optimaal mogelijk resultaat te komen, tekent MDW architecten ook voor styling, kunst, beplanting en de inrichting van de tuin. In het uiteindelijke ontwerp vallen daarmee alle elementen op hun plaats.

      A TRUE ARTIST 
     IS NOT ONE WHO IS INSPIRED
    BUT ONE WHO INSPIRES OTHERS
   Salvador Dali

Onze klanten